Dinerkaart
Voorgerechten
Brood
Roomboter | olijfolie
2,50
Tofu (V*)
Prei mozaïek | sesam | hoi sin | wasabi
Castillo de Aresan, Verdejo (Spanje)
Biologisch | veganistisch | perzik | abrikoos | rond | elegant
11,50
Rund
Carpaccio | aceto balsamico | rucola | Parmigiano Reggiano
Eendenlever supplement
Antico Casato Falconiere, Montepulciano (Italië)
Bessen | balsamico | krachtig | zoethout
13,50
5,00
Zalm
Tartaar | aardappel | biet | radijs
Lynx, Chardonnay (Verenigde Staten)
Vol | hout gelagerd | vanille | honing | toast
12,50
Witlof (V*)
Peer | mosterd | ahorn | amandel
David Ermel, Pinot Blanc (Frankrijk)
Stevig | vol | intens | peer | rode appel | hooi
10,50
Soepen
Geroosterde groenten (V*)
Bouillon | noodles | groenten
9,50
Prei (V)
Aardappel | kerrie | croutons
8,50
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten en mayonaise.
Extra garnituren per twee personen;
verse friet 3,50 / groene salade 3,95 / seizoensgroenten 3,95
Kalf
Sukade | tonijnsaus | gamba | rode ui
Cantalici IGT, Sangiovese (Italië)
Kersen | kruiden | vanille | levendige tannines
22,50
Gratin (V*)
Zoete aardappel | pastinaak | spitskool | curry
Castillo de Aresan, Grenache – Cabernet Sauvignon (Spanje)
Rood fruit | witte peper | fris | levendig
17,50
Eend
Borst | bapao | paksoi | shii-take
Vinogallia Edizione privata, Primitivo, Sangiovese, Uva di troia (Italië)
Donker fruit | hout | kruiden | zachte tannines
23,50
Gnocchi (V)
Parmigiano Reggiano | hazelnoot | truffel
Karl Pfaffmann Bischofskreuz, Spätburgunder (Duitsland)
Kersen | pruimen | aardbeien | chocolade
19,50
Skrei
Zuurkool | pastinaak | paprika
Nau Mai, Sauvignon Blanc (Nieuw-Zeeland)
Citrus | tropisch fruit | gras | vol
23,50
Dorade
Parelgort | gepofte paprika | piment
Rutini San Felipe, Classic Chardonnay (Argentinië)
Ananas | banaan | perzik | elegant
22,50
Desserts
Panna cotta (*)
Pandan | kokos | ananas | cashew
9,50
Crèpe Suzette
Flensjes | sinaasappel | Cointreau | vanille
9,50
Kaas
Vijgenbrood | olijven jam | amandelen
13,50
Koffie compleet
Koffie | likeur | bonbons
9,50
Onze specials
Voorgerechten
Tonijn
Tataki | zeewier | yuzu | brick
Recas Winery, Pinot Grigio (Roemenië)
Appel | peer | citrus | klein bittertje
14,50
Zwezerik
Pastinaak | truffel | madeira
Les Estines, Cabernet Sauvignon – Merlot (Frankrijk)
Donker fruit | specerijen | verse kruiden | intens
14,50
Hoofdgerechten
Surf en turf
Coquille | buikspek | limoenrisotto
Wildeberg Wild House, Chenin Blanc (Zuid-Afrika)
Rijpe perzik | tropisch fruit | honing | meloen
22,50
Rossini
Ossenhaas | eendenlever | Madeira | brioche
Wildeberg Wild House, Shiraz (Zuid-Afrika)
Zwarte kers | vanille | crème fraîche | chocolade
37,50
Voor bij de koffie
Bonbons
Per stuk
1,50
Mini pastel de nata
Per 3 stuks
3,50
Kinderen
Kinderen hebben bij ons een speciaal plekje. Uiteraard hebben we de bekende kleurpotloden en kleurplaten. Daarnaast hebben we een hele bak met Lego Duplo en nog wat ander speelgoed, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.
We hebben gekozen voor lekkere en gezonde gerechten waar veel kinderen dol op zijn.
Om mee te beginnen
Breekbroodjes
Met kruidenboter
3,50
Verse tomatensoep
Met groenten en balletjes
4,50
Frisse salade
Met gemarineerde komkommer en tomaat
4,50
Kleine carpaccio
Met frisse mayonaise en geraspte kaas
8,50
Het grote bord met
Kogelbiefstukje
Met eigen jus en verse frietjes
13,50
Fish and chips
Krokant visje met frietjes en salade
13,50
Pasta pesto
Tagliatelle met pesto en Parmezaanse kaas (V)
11,50
Snack naar keuze (frikandel, kroket of kipnuggets)
Met frietjes en bijpassende saus
6,50
Om mee af te sluiten
Keuze uit het assortiment ijsjes vanaf
1,75
Ijs
Met fruit en slagroom
4,50
Gerechten met een (*) zijn veganistisch.