Voorjaarsbuffet (Vanaf 20 personen)
Dit voorjaarsbuffet serveren wij in de maanden april, mei en juni.
Vanaf 20 personen:
42,95 p.p.
Vanaf 50 personen:
41,95 p.p.
Kinderkorting: kinderen tot 4 jaar worden niet meegerekend, tot 6 jaar 50% en tot 12 jaar 25%.
Voorgerecht
Als voorgerecht serveren wij uw gasten een kop soep of een koud voorgerecht. Dit serveren wij met brood en boter.
U kunt een keuze maken uit één van de volgende gerechten (1 keuze per gezelschap):
– Romige soep van lente ui met reepjes gerookte zalm
– Dun gesneden lamsham met veldsla en voorjaars tomaatjes
Koude gerechten
Hierna presenteren wij vanaf een buffet diverse koude gerechten:
– Vitello tonato: dun gesneden kalfslende met tonijn mayonaise kappertjes en rode ui
– Pasta salade met reepjes Parma ham en olijven
– Frisse voorjaarssalade met groene asperges gehakt ei en truffeldressing
Warme gerechten
Wij serveren vanaf een buffet tevens de volgende warme gerechten:
– Lamsstoofpotje met gepofte krieltjes
– Gestoomde zalm met groene asperges en Hollandaise saus
– Zacht gegaarde landhoender filet met venkel en dragonsaus
Hierbij serveren wij diverse garnituren.
Dessertbuffet
Als dessert serveren wij een uitgebreid dessertbuffet, bestaande uit: diverse ijstaarten, bavaroisetaarten, diverse mousses, vers fruitsalade en verse slagroom.
Zomerbuffet (Vanaf 20 personen)
Dit heerlijke buffet serveren wij in de maanden juli, augustus en september.
Vanaf 20 personen:
42,95 p.p.
Vanaf 50 personen:
41,95 p.p.
Kinderkorting: kinderen tot 4 jaar worden niet meegerekend, tot 6 jaar 50% en tot 12 jaar 25%.
Voorgerecht
Bij aanvang serveren wij uw gasten een kop soep. Deze serveren wij met brood en boter.
U kunt een keuze maken uit één van de volgende soepen (1 keuze per gezelschap):
– Gazpacho, een koude tomaten soep met rijk garnituur.
– Pomodorisoep met groene kruiden.
Koude gerechten
Hierna presenteren wij vanaf een buffet diverse koude gerechten:
– Salade caprese met tomaat mozzarella en basilicum
– Zalmsalade met gemarineerde komkommer en bieslook
– Frisse zomerse salade met kruiden dressing
Warme gerechten
Wij serveren vanaf een buffet tevens de volgende warme gerechten:
– Kalfslende met parmaham en een salie jus
– Gebakken witvis met een jus van schaal- en schelpdieren
– BBQ chickenwings met chilisaus
Hierbij serveren wij frites en seizoensgroenten.
Dessertbuffet
Als dessert serveren wij een uitgebreide dessertbuffet, met onder andere: verse aardbeien en slagroom.
Wilt u genieten van een heerlijk buffet met uw familie of vrienden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Najaarsbuffet (Vanaf 20 personen)
Dit smaakvolle najaarsbuffet serveren wij in de maanden oktober, november en december.
Vanaf 20 personen:
42,95 p.p.
Vanaf 50 personen:
41,95 p.p.
Kinderkorting: kinderen tot 4 jaar worden niet meegerekend, tot 6 jaar 50% en tot 12 jaar 25%.
Voorgerecht
Als voorgerecht serveren wij uw gasten een kop soep of een koud voorgerecht. Dit serveren wij met brood en boter.
U kunt een keuze maken uit één van de volgende gerechten (1 keuze per gezelschap):
– Wildbouillon met paddenstoelen
– Wildpaté met vijgen compote
Koude gerechten
Hierna presenteren wij vanaf een buffet diverse koude gerechten:
– Salade met gebakken paddenstoelen en geitenkaas
– Diverse charcuterie met noten en dadels
– Salade met gerookte vissoorten
Warme gerechten
Wij serveren vanaf een buffet tevens de volgende warme gerechten:
– Wildstoofpotje met rode kool en aardappelpuree
– Gekonfijte eendenboutjes met zuurkool en spekjes
– Brandade van witvis met knolselderij en aardappel
Hierbij serveren wij frites en seizoensgroenten.
Dessertbuffet
Als dessert serveren wij een uitgebreid dessertbuffet, bestaande uit: diverse ijstaarten, bavaroisetaarten, diverse mousses, vers fruitsalade en verse slagroom.
Winterbuffet (Vanaf 20 personen)
Dit winterse buffet serveren wij in de maanden januari, februari en maart.
Vanaf 20 personen:
36,95 p.p.
Vanaf 50 personen:
34,95 p.p.
Kinderkorting: kinderen tot 4 jaar worden niet meegerekend, tot 6 jaar 50% en tot 12 jaar 25%.
Voorgerecht
Bij aanvang serveren wij uw gasten een kop soep. Deze serveren wij met brood en boter.
U kunt een keuze maken uit één van de volgende soepen (1 keuze per gezelschap):
– Stevige erwtensoep
– Franse uiensoep met kaas crouton
Koude gerechten
Hierna presenteren wij vanaf een buffet diverse koude gerechten:
– Carpaccio van ossenhaas met rucola en geraspte Romero kaas
– Aardappelsalade met gerookte zalm
– Rundvleessalade met beenham en gekookt ei
– Gemengde salade rijk gevuld en met huisgemaakte vinaigrette
Warme gerechten
Wij serveren vanaf een buffet tevens de volgende warme gerechten:
– Hutspot met zacht gegaarde kalfssucade in eigen jus
– Dun gesneden runderlende met jus van rode port
– Gekookte mosselen in bockbier met fijn boeket en 3 sauzen
Hierbij serveren wij gegratineerde aardappel en seizoensgroenten.
Dessertbuffet
Als dessert serveren wij een uitgebreid dessertbuffet, bestaande uit: diverse ijstaarten, bavaroisetaarten, diverse mousses, vers fruitsalade en verse slagroom.